Öppettider support & showroom: Mån-Fre 9:00-17:00

  Mejla oss: order@inoxstorkok.se

   Ring oss: 08-887018

Storkök sedan 1986

0 st.

 

Kompakta pizzaugnar (Små ugnar)

Hos Inox Storkök hittar du pizzaugnar i det svenska företaget BakePartners serie Pizzamaster - en mobil, modern pizzaugn med lerstenshällar och kapacitet till riktigt höga temperaturer. Ugnarna i Pizzamaster-serien är utformade för att grädda riktiga hantverkspizzor av högsta kvalitet, men samtidigt kunna möta kraven hos en modern restaurang i fråga om kvantitet. Med den största ugnen i vårt sortiment kan du grädda så många som 40 pizzor på en gång!
Det är en väldig skillnad på att baka pizzor i en dedikerad pizzaugn och att baka dem i en vanlig ugn. För att få en pizza med rätt krispighet i degen, samtidigt som toppingen är lagom tillagad och fått fin färg, måste pizzan gräddas på mycket hög temperatur under ett fåtal minuter. På så sätt får man en riktig hantverkspizza av ett slag som mer påminner om Napolitansk eller New York Style Pizza än Capricciosan hos din lokala pizzabagare. Med en pizzaugn ut vårt sortiment kommer din restaurang att locka pizzaentusiaster från när och fjärran.
Pizzaugnar för den professionelle pizzabagaren
Hemligheten bakom en perfekt pizza är i första hand värmen. För att kunna baka en pizza på ett fåtal minuter och få den krispig och lagom svedd, krävs en temperatur på runt 500 grader, vilket man får med till exempel en vedugn. Med en vanlig hushållsugn eller varmluftsugn på restaurangen når man inte de temperaturerna, och det är därför som pizzor bakade i sådana ugnar helt enkelt inte håller måttet för den kräsne pizzaälskaren
En Pizzamaster däremot ger dig 500 grader rakt av på ett bräde. Faktum är att ugnen har kapacitet till ännu högre temperaturer, men har försetts med en värmespärr av tillverkaren för att hålla sig runt 500-strecket. Till detta kommer lerstenshällarna, som värms upp och gör att pizzan får lika mycket värme underifrån som ovanifrån, samt det ångsystem som finns i en Pizzamaster och sätter pricken över i:et vad gäller krispighet.
Exporteras till trettio länder
Med funktioner som de som nämnts ovan, samt det geniala i att pizzaugnen enkelt kan flyttas runt på låsbara hjul, har Pizzamaster kommit att bli ny standard världen över i kök där kraven på pizzorna är höga. Pizzamaster finns i kök i över trettio länder, och ryktet sprider sig som en löpeld över världen.
Andra funktioner som gör att pizzabagarna älskar sin Pizzamaster är till exempel turbostartfunktionen, som hettar upp ugnen till glödhet på nolltid, de värmereflekterande ugnsluckefönstren som gör att värmen behålls i ugnen i stället för att läcka ut, samt kanske inte minst den praktiska men samtidigt lyxiga designen, som gör att en Pizzamaster platsar även i köken på de finaste restaurangerna i världen.
Beställ din pizzaugn hos oss
Hos oss hittar du pizzaugnar i alla möjliga storlekar, från den minsta varianten PM721, med kapacitet att baka fyra pizzor åt gången, till värstingen PM745, som klarar av att grädda tio gånger så många pizzor på en gång! Den förra modellen passar utmärkt i till exempel det lilla caféet medan den senare klarar rusningen på en större lunchrestaurang utan minsta problem.

En av världens absolut bästa pizzaugnar med hundra procentig fabrik i Sverige. Finns i 80 olika storlekar och över 1000 kombinationer. På hemsidan erbjuder vi endast standardvalen till ugnarna, alltså inga tillval som t.ex högtemperatursutförande / extra hylla med mera. Om du är intresserad av olika sorters tillval, vänligen kontakta oss så hjälper en säljare dig!

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Trustpilot