Hos Inox storkök hittar du pizzaugnen Pizzamaster från det svenska företaget BakePartner, en portabel högkapacitetsugn som tillverkas i en rad olika storlekar. Pizzamaster är en kompakt pizzaugn med lerstenshällar och förmåga att grädda pizzor i 500 grader, vilket motsvarar temperaturen i en riktig vedeldad pizzaugn. Därmed är det möjligt att med Pizzamaster åstadkomma riktiga hantverkspizzor, och dessutom att grädda så många som 40 pizzor på en och samma gång.
Föga förvånande har Pizzamaster blivit en favorit i restaurangkök världen över där både gäster och pizzabagare ställer höga krav på sina pizzor. Med en Pizzamaster i köket kommer din restaurang att stå ut i konkurrensen och locka traktens pizzaälskare, och kanske förhoppningsvis få en och annan att upptäcka hur en riktig pizza ska smaka.
Hos Inox storkök hittar du pizzaugnen Pizzamaster från det svenska företaget BakePartner, en portabel högkapacitetsugn som tillverkas i en rad olika storlekar. Pizzamaster är en kompakt pizzaugn med lerstenshällar och förmåga att grädda pizzor i 500 grader, vilket motsvarar temperaturen i en riktig vedeldad pizzaugn. Därmed är det möjligt att med Pizzamaster åstadkomma riktiga hantverkspizzor, och dessutom att grädda så många som 40 pizzor på en och samma gång.
Föga förvånande har Pizzamaster blivit en favorit i restaurangkök världen över där både gäster och pizzabagare ställer höga krav på sina pizzor. Med en Pizzamaster i köket kommer din restaurang att stå ut i konkurrensen och locka traktens pizzaälskare, och kanske förhoppningsvis få en och annan att upptäcka hur en riktig pizza ska smaka.
Hur får man till den perfekta pizzan? Det är en fråga som varje pizzabagare måste ställa sig för att lyckas bli riktig framgångsrik. Medan man som pizzabagare visserligen kan nöja sig med att baka en deg, lägga på lite fyllning och grädda pizzan i en vanlig varmluftsugn på sin restaurang så kan man inte ens med den godaste vilja kalla det en optimal lösning. Medan det är sant att vi i Sverige ofta får nöja oss med halvdana pizzor, som visserligen äger sin charm och sin särart, så är dessa långt ifrån en perfekt gräddad Napolitansk eller New York Style Pizza, som för många pizzaälskare är det man menar med riktig pizza.
Det som framför allt gör en Pizzamaster till den ultimata ugnen är kombinationen av mobilitet, kompakthet och kraften att ge mycket höga temperaturer. Där en vanlig varmluftsugn i en restaurang sälla kommer upp i så mycket mer än 3-400 grader, kommer en Pizzamaster med hjälp av sin turbostartfunktion upp i den ideala pizzatemperaturen 500 grader på kort tid. 500 grader är samma temperatur som en vedeldad pizzaugn håller, och det ge möjlighet att grädda perfekta Napolitanska pizzor i stor skala på exempelvis en restaurang.
Andra funktioner som gör Pizzamaster till pizzabagarnas nya älskling är den digitala kontrollpanelen, den smarta lösningen med våningar för lerstenshällarna, den kraftfulla isoleringen som gör ugnen energisnål samt förstås den snygga fronten i rostfritt stål som gör att en Pizzamaster pryder sin plats även i de mest eleganta restaurangkök. Det finns en lång rad ugnar i olika storlekar i Pizzamasterserien och hos oss kan du köpa de flesta av dem direkt, men vi kan även beställa och leverera den perfekta ugnen åt dig.
Från vår minsta ugn med plats för fyra pizzor åt gången, till en pizzaugn som klara att grädda tio gånger så många pizzor på en och samma gång - hos oss hittar du rätt ugn för din restaurang eller cafévekrsamhet. De många olika modellerna har tillsammans med de fantastiska funktionerna och kapaciteten hos Pizzamaster gjort den till en ny favorit hos världens pizzabagare. I skrivande stund ha Pizzamaster sålts till fler än trettio länder där lyckliga pizzaälskare nu kan njuta av riktiga hantverkspizzor på sin lokala pizzeria. Om ditt mål är att bli stadens främsta tillverkare av riktiga hantverkspizzor, då ska du beställa en Pizzamaster från oss.
Produkten har blivit tillagd i varukorgen