Öppettider support & showroom: Mån-Fre 9:00-17:00

  Mejla oss: order@inoxstorkok.se

   Ring oss: 08-887018

Storkök sedan 1986

0 st.

Om oss

Hos oss på Inox Storkök finns bred produktkunskap och branscherfarenhet.

Att kunna tänka sig in i kundens situation och därifrån komma med tips och råd är en viktig del i vår kundrelation.

Ni kan kontakta eller besöka oss alla vardagar mellan kl. 08.30 - 17.00.

Om du vill komma i kontakt med oss på Inox Storkök är ni välkomna att besöka oss, skriva, ringa eller skicka e-post.

 

Brett utbud av kvalitativ restaurangutrustning

Hos oss hittar du ett brett utbud restaurangmaskiner som levereras från ledande leverantörer. Vi vet vilka tuffa krav som ställs på ett storkök och vi hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning.

Du får inte bara hjälp när du ska hitta de maskiner som passar just dina behov – vi hjälper även till med installation och har bra serviceavtal som gör att du inte behöver oroa dig när en maskin börjar krångla eller bli sliten. Detta stora fokus på service gör att vi har skaffat oss många trogna kunder som gärna återkommer när det är dags att uppdatera storköket. De bästa produkterna till de bästa priserna hittar du här!

Storköksutrustning – vi har allt du behöver

Hos oss hittar du all den restaurangutrustning som behövs i ett storkök: diskmaskiner, ugnar, rostfria kylar och frysar, kokgrytor, bagerimaskiner och mycket mer – allt från ledande tillverkare. Våra kunniga och välutbildade tekniker installerar dessutom er nya restaurangutrustning på ett professionellt och korrekt sätt.

Hos oss hittar du restaurangutrustning som underlättar och förenklar arbetet i köket. Det är viktigt att tänka igenom vad man behöver innan man gör så pass stora investeringar som det här handlar om. 

Det kanske allra mest nödvändiga när det handlar om storköksutrustning är att införskaffa kyl och frys och utan kylförvaring är det helt omöjligt att driva en seriös restaurangverksamhet. Hos oss hittar du större och mindre kyl- och frysskåp, vinkylar, salladskylar, kyl- och frysbänkar – ett stort och kvalitativt utbud av produkter som håller maten fräsch.

Vad behövs i ditt kök?

Sedan kan du fortsätta och köpa de restaurangmaskiner som passar din verksamhet. Vad behöver du för maskiner i varmköket? Fritös, el- eller gasspis, grill, lavastensgrill, pastakokare eller ett stekbord? I ett storkök där kapacitetskraven är stora kommer du förmodligen att behöva beredningsmaskiner som underlättar arbetet – i vårt sortiment hittar du grönsaksskärare, degblandare, köttkvarnar och mycket annat. Diskmaskiner, bakmaskiner, kaffebryggare, barutrustning – i vårt utbud finns allt från de största kylarna till de minsta köksredskapen.

Restaurangmaskiner som höjer servicenivån

En restaurang- eller storköksägare har mycket att vinna på att sköta tillagning och servering med hjälp av stark storköksutrustning. Servicenivån och lönsamheten förbättras liksom arbetsmiljön då kökspersonalen inte behöver slita med de allra tyngsta arbetsuppgifterna. Restaurangutrustning av god kvalitet underlättar och förenklar köksarbetet!

Dagens storkök ställer dessutom stora krav på miljövänlighet. Hos oss hittar du energisnåla maskiner och möjligheter till återvinning. Ta kontakt med oss så hjälper vi dig att hitta rätt utrustning till ditt storkök, eller så kan du surfa runt i vårt digra utbud på hemsidan.

Vi hjälper dig att hitta rätt

Det som inte vi kan om storköksutrustning, restaurangmaskiner och restaurangmaskiner är inte värt att veta. Vi är proffs på att tänka oss in i kundens situation och därefter komma med tips och råd! Detta är en viktig del av vår relation till kunderna.

 

 

Vår Historia

 

1986 - 1991 ELECTRO INOX - 1986 startades Electro Inox av två unga bröder som började med att sälja begagnade kylvaror till restaurang. Företaget expanderade sakta men säkert så att man efter flera tillfälliga lager platser, hittade ett eget lager att hyra i sydöstra Stockholm, närmare bestämt i Högdalen. 

 

1991 -  INOX STORKÖK - Electro Inox böt namn till Inox Storkök år 1991 i samband med flytten till Bredängstorget 23, där företaget än idag, har sitt huvudkontor och showroom. Det är nu och de kommande 10 åren som Inox verkligen expanderar och tar sin plats i täten i storköksbranschen. Med riktigt bra garantier & service, otroliga kundrelationer, stabilt och tryggt familjeägande genom åren, så har Inox (fortfarande än idag) expanderat i stabil takt. Genom att endast arbeta och bli auktoriserad partner för stabila & kvalitétsmässigt bra varumärken så har Inox varit trygg i sig själv och litat på sitt arbete samtidigt som kunderna runt om i landet kunnat lita på att firman gjort ett bra jobb för de och kommer att fortsätta göra det. Inox blir dessa år återförsäljare och auktoriserad partner för MKAB, Wery, Mareno, Hällde, RobotCoupe, Porkka, Mecnosud, OEM, Fribergs och massa fler.

 

Inox blir huvudåterförsäljare för MKAB (Wery, Mareno) i Stockholm. 

 

2018: Inox moderniserar genom att starta en webshop, vilket i våran bransch inte varit så enkelt tidigare. Vem köper en pizzaugn för 50 000 via nätet tänkte de flesta, men precis som resten av världen så har internet och e-handel blivit en självklarhet i storköksbranschen.

 

Samtidigt skolas sakta men säkert nya säljare, projektledare och tekniker in i firman av de mest erfarna i företaget. Att skolas in av personer som har mer än 30 års erfarenhet är en otrolig värdefull lärdom, vilket genererar till att företaget fortsätter ligga i trygga händer, även i framtiden. Kundrelationer, ekonomi, tekniska frågor och relationer är några av lärdomarna som hela tiden lärs ut av de mest erfarna till nya medarbetare på företaget. 

 

2019: Inox Agentur - en avdelning för endast återförsäljare och kollegor runt om i landet startas och Inox blir då huvudåterförsäljare för BakePartner - PizzaMaster från Sverige, en av tre huvudåterförsäljare för UNOX från Italien och en av tre huvudåterförsäljare för Hendi från Nederländerna. Genom att lagerföra produkter och reservdelar, utbilda tekniker och säljare inom både tekniska och ekonomiska frågor, så har Inox åtagit sig ett ansvar att hjälpa kollegor runt om i Sverige med dessa varumärken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Trustpilot